Juhász Zoltán cukrászmester mert nagyot álmodni, és mára már valósággá vált jótékonysági kezdeményezése, hiszen tegnap délután üzembe helyezték a város defibrillátorát a kulturális központban.

Az üzleti élet „fűszere” a marketing címmel tart előadást 2015. január 23-án pénteken 14 órától a békési kulturális központban Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke. 

Az előadást mindazon non profit és forprofit szervezetek vezetőinek és munkatársainak ajánljuk, akik felelnek a marketing gondolkodásért, akiknek fontos a növekedés és az új típusú üzleti gondolkodás

Időpont: 2015. január 23. péntek 14-16 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.

Az előadás ingyenes, de jelentkezéshez kötött. 

Jelentkezés itt!

Teltház! A jelentkezést lezártuk!

uszt logo rgbA Kecskeméti Gábor Kulturális Központ ad otthont a  Dr. Baly Hermina Mentálhigiénés Alapítvány foglalkozásainak, melyek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.

Az alapítvány 1999-ben alakult. Fő célja és küldetése elősegíteni, hogy Békés megye lakosai számára elérhetőek legyenek a mentálhigiénés prevenció mindhárom szintjének szolgáltatásai; támogatja a pszichológiai kultúra terjesztését; támogat olyan tevékenységeket, melyek a különböző korosztályokban a személyiség harmonikus működését, kibontakozását segítik elő, egyúttal a kiegyensúlyozott családi, közösségi életet szolgálják. Hazai és uniós pályázatok megvalósításával a lakosság széles körében szervezik programjaikat.

Jelenleg a TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011 Családi programok a Békési kistérségben a dr. Baly Hermina Mentálhigiénés Alapítvány szervezésében c. projekt megvalósítása folyik 2012. június 1. és 2013. december 31. között.

Tisztelt Partnerünk!

Amint az elmúlt napokban értesülhetett róla, a Nemzeti Civil Alapprogram kiírta a 2011. évi pályázatait. A pályázatok megtekinthetők és letölthetők a www.wekerle.gov.hu honlapról.
Annak érdekében, hogy a békési civil szervezetek sikeres pályázatokat tudjanak benyújtani, az alábbi lehetőségeket kínáljuk:
    tájékoztató az aktuális NCA pályázatokról és az idei változásokról
    az Életfa Kulturális Alapítvány „Hazai pályázatíró és projektvezetési alapok”, valamint az „Elektronikus ügyintézés” képzéseinek tájékoztatói.
A tájékoztató időpontja: 2011. január 20. csütörtök 16 óra
Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ Klub terme, Békés, Jantyik Mátyás utca 23-25.
A tájékoztatón való részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött.
Részvételi szándékát kérjük Budai Tündének jelezni a 411-142-es telefonszámon, vagy e-mailt küldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Online jelentkezésre is lehetőség van a bekesikultura.hu honlapon kitöltött űrlap által.  
Részvételére, partnerségére 2011-ben is számítunk.

Az Életfa Kulturális Alapítvány immár több mint tizenöt éve szervez és rendez hagyományos műveltségünk szellemiségére és lelkületére épülő programokat. A szervezet Békési Városi Művelődési Központban november 21-én - a megyei önkormányzat támogatásával - a Békési Örökség Népfőiskolát indította útjára.