Savanyított káposzta készítése a Bio-konyhában

Október hónapban a káposzta és a savanyúságok kerülnek a főszerepbe a Bio-konyhában. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével az érdeklődők ezúttal a káposzta savanyítását sajátíthatják el. A délután folyamán a résztvevők megkóstolhatnak más elkészült, erjesztett savanyúságokat is. A jó hangulat mellett praktikák, ötletek és receptek cserélnek gazdát. 

Időpont: 2015. október 30. (péntek) 17 óra

 

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

Várunk minden kedves új és visszatérő érdeklődőt!

Hírek

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb
  • Kapcsolódó

  • BékésiKultúra
  • BÉTAZEN
  • Ismeretterjesztés
  • Az "Én Hangom"
  • BékésiRock