Gluténmentes ételek a Bio-konyhában

November hónapban a bio tej és tojás, valamint a gluténmentes ételek kerülnek a szakkör középpontjába. Ellátogat hozzánk Szabó Enikő, a Leona Kft. ügyvezetője, aki az olasz ízvilágot hozza közelebb a résztvevőkhöz. Vendégünk segítségével gluténmentes ételek készülnek majd, így az érdeklődők megkóstolhatják a sütőtöklevest, a tökös rizottót, a zöldséges tésztát és természetesen a gluténmentes desszert sem marad el. A szakkör végén lehetőség nyílik gluténmentes termékek vásárlására is.

Időpont: 2015. 11. 20. (péntek) 17.00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Hírek

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb
  • Kapcsolódó

  • BékésiKultúra
  • BÉTAZEN
  • Ismeretterjesztés
  • Az "Én Hangom"
  • BékésiRock