Sajttal bolondítottuk meg a hentes tokányt a főző tanfolyamon

 
Még csak most indult a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban főzőtanfolyam az EFOP-1.5.3-16-2017-00097 -es projekt keretén belül, de egyre másra újabb és újabb érdeklődőkkel találkozunk, akár az idősebb korosztályból is. 
Számukra is minden alkalommal érdekességgel szolgál Bróda László szakács mester. Legutóbb a hentes tokány készítésénél olyan fortélyt leshettünk el, hogy a hús fővését követően a sűrítésre szánt lisztet nem szabad belekeverni, csupán csak rászórni, majd hagyni, hogy fedő és a pára alatt olvadjon bele a készülő ételbe, mert ha elkavarjuk, akkor összecsomósodik. 
Savanyú helyett kovászos uborkát használtunk, majd a végén jött a saját hozzáadott érték, a reszelt sajt.
 
Következő alkalommal, mely 2019. február 14-én 17 órától  lesz a kulturális központ tanfolyam termében, babgulyást főzünk.
 
A részvétel ingyenes.
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
 

Hírek

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb
  • Kapcsolódó

  • BékésiKultúra
  • BÉTAZEN
  • Ismeretterjesztés
  • Az "Én Hangom"
  • BékésiRock