Különleges ételekkel folytatódik a főzőtanfolyam

 
A kulturális központ kezdőknek szóló főzőtanfolyamának következő alkalmán, 2019. február 21-én, 17 órától igazi különlegesség receptjével ismerkedhetnek meg az érdeklődők. 
Ez alkalommal külföldre is kalandozunk, hiszen a hagyományos paradicsomleves mellett, a német sajtos galuska elkészítésének fortélyait is elleshetjük Bróda László szakácsmestertől.
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
A részvétel továbbra is ingyenes. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Hírek

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb
  • Kapcsolódó

  • BékésiKultúra
  • BÉTAZEN
  • Ismeretterjesztés
  • Az "Én Hangom"
  • BékésiRock