Kerti szerszámok helyett fakanalat ragadnak a BIO-sok

biozoldsegA Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ, valamint a Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület közösen indítja útjára márciusban a BIO-KONYHA elnevezésű programsorozatát. A foglalkozások egyediségét az mutatja, hogy a beszélgetések, előadások és különböző jó tanácsok cseréje mellett a házi praktikák és ötletek is kipróbálásra kerülnek a kulturális központ tankonyhájában, így az érdeklődők megtanulhatnak lekvárt főzni, szörpöket készíteni és még káposztát savanyítani is.

A közös gyógynövénygyűjtés, tavaszi méregtelenítés és teázás mellett jó hangulatú beszélgetések várják az érdeklődő kicsiket és nagyokat, kezdő háziasszonyokat és tapasztalt konyhatündéreket egyaránt!

A szakkört vezeti: Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök

 

 

Az első alkalom időpontja: 2013. március 1. 17:00 óra. A foglalkozásokat havi rendszerességgel kívánják megtartani. A további időpontokat a bemutatkozó alkalommal fogják az érdeklődők megbeszélni.

A részvétel ingyenes!

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) II-es tanfolyam terem

Bővebb információ: Dacziné Dúzs Julianna: 0670/29-33-926

Nem számít a neme, kora,

Mindenkit vár a BIO-KONYHA!

Hírek

  • Legfrissebb
  • Legolvasottabb
  • Kapcsolódó

  • BékésiKultúra
  • BÉTAZEN
  • Ismeretterjesztés
  • Az "Én Hangom"
  • BékésiRock