A közelgő karácsony nélkülözhetetlen részei az asztalra kerülő finomabbnál-finomabb ételek, hiszen minden ünnepnek megvannak a maga sajátosságai és hagyományai. Vajon tudjuk-e, hogy miért éppen halételek és töltött káposzta kerül az asztalunkra karácsonykor és hogy más nemzetek mit esznek a szeretet ünnepén?

Novemberben is vár minden kedves érdeklődőt Kovács Zoltán és felesége a Természetesen az egészség felé szakköre, melynek témája a környezetünkben jelenlevő elektroszmog káros hatásai lesznek. A sugárzások elleni védelmek szüksége halaszthatatlanná vált, hiszen megnőtt a diszharmónikus erőterek mennyisége. A szakkör alkalmával a speciális gerincmasszázs bemutató mellett, annak jótékony hatásairól is szó esik majd.

Időpont: 2015. november 24. (kedd) 18:00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

Bővebb információ: Kovács Zoltán +3630 9983-887

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt új programunkra, a Reumatológiai kerekasztal beszélgetésre, melynek első időpontja 2015. november 25-én (szerda) 17 órakor lesz a kulturális központban. A téma a csontritkulás lesz, melyről a délután folyamán tájékoztató előadást hallhatnak az érdeklődők dr. Gömöri Edina és dr. Nyeste Mónika főorvosoktól. Az előadást követően a témához kapcsolódóan kerekasztal beszélgetésre nyílik lehetőség, melyet szintén a főorvosok vezetnek.

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

November hónapban a bio tej és tojás, valamint a gluténmentes ételek kerülnek a szakkör középpontjába. Ellátogat hozzánk Szabó Enikő, a Leona Kft. ügyvezetője, aki az olasz ízvilágot hozza közelebb a résztvevőkhöz. Vendégünk segítségével gluténmentes ételek készülnek majd, így az érdeklődők megkóstolhatják a sütőtöklevest, a tökös rizottót, a zöldséges tésztát és természetesen a gluténmentes desszert sem marad el. A szakkör végén lehetőség nyílik gluténmentes termékek vásárlására is.

Időpont: 2015. 11. 20. (péntek) 17.00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Október hónapban a káposzta és a savanyúságok kerülnek a főszerepbe a Bio-konyhában. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével az érdeklődők ezúttal a káposzta savanyítását sajátíthatják el. A délután folyamán a résztvevők megkóstolhatnak más elkészült, erjesztett savanyúságokat is. A jó hangulat mellett praktikák, ötletek és receptek cserélnek gazdát. 

Időpont: 2015. október 30. (péntek) 17 óra