Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a nagy sikerre való tekintettel a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Békési Farsangi Forgatagot. Lesznek itt finom édes lekváros fánkok, vidám, jelmezbe öltözött gyermekek és felnőttek, játszóház kicsiknek és nagyoknak és a tombolasorsolás sem marad el!  

Kedves Vendégeink! 

Az év végéhez közeledvén az alábbiak szerint változik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ ünnepi nyitva tartási rendje:

Szombaton délután jelmezesek vették birtokba a kulturális központ auláját, míg a nagyterem óriási játszóházzá alakult át a gyermekek legnagyobb örömére, hiszen hétvégén rendeztük meg második alkalommal a kulturális értékekre alapozott, helyi termék fesztivállal és vásárral egybekötött Békési Farsangot. Idén is sikert arattak a kulturális központban működő csoportok bemutatói, akik ezúttal jelmezbe bújva mutatták meg mit tudnak.
 
A jelmezverseny, fánkverseny és tombola sorsolás mellett, ezúttal sem  maradt el a fánk sütés, mellyel a fellépőknek kedveskedtek a szervezők. A farsangi forgatagot az egri Hungariddim zenekar nagy sikerű koncertje zárta.
 
A Cseh Tamás Program “Tavaszi Zenei Vitaminbomba” elnevezésű koncertsorozata folytatódik, 2015. február 28-án (szombat)  20:00-tól a világhírű szájharmonikás, Pribojszki Mátyás trióban ad fergeteges koncertet a blues zene rajongóinak, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! 
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Békési Farsangi Forgatag címmel helyi termék fesztivált és vásárt szervez 2015. február 7-én (szombat) délután, ahol lesz helyi termék bemutató és kóstoltató, felnőtt- és gyermekprogramok, mesterség-bemutatók és játszóház. A nap folyamán bemutatkoznak a kulturális központ csoportjai is. A programokat színesíti még a fánk verseny, jelmezes felvonulás és egyéb meglepetések. 
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. utca 23-25.)

Várjuk azok jelentkezését, akik terméküket szívesen megmutatnák 2015. február 7-én (szombat) 15 és 21 óra között, a Békési Farsangi Forgatagon a nagyközönségnek is. A kipakolás feltétele, hogy házi jellegű termékkel jelentkezzenek, illetve olyan hagyományos mesterségekhez köthető tárgyakkal, eszközökkel, melyeket nem csak árusítani lehet, hanem készítésüket is szívesen bemutatnák vagy elmesélnék az érdeklődőknek.
 
Jelentkezési határidő: 2015. február 5. (csütörtök) 16:00 óra
 
A forgatagon való közreműködés díjmentes, az egyéb feltételekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon:
Veres Ildikó: 66 411 142 17-es mellék