Én hangom énekverseny

Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarország teljes területéről, hanem még Vajdaságból is érkezett versenyző. 
A neves szakmai zsűri előtt 18 indulónak adatott meg az a lehetőség, hogy bebizonyítsa, a kategóriájában Ő 2015 legjobb „Az Én hangom” versenyzője. A jelentkezők több stílust vonultattak fel, így a közönség hallhatott musicalt, magyar klasszikus slágereket, lassú szerelmes dalokat egyaránt.
 
Idén csak egy kategóriában versenyezhettek a jelentkezők, akik között szoros küzdelem után a következőképpen alakult a végső sorrend:
I. helyezett: Dénes Dorina (Tótkomlós)
II. helyezett: Zsombok Réka (Békés)
III. helyezett lett: Tóth Dániel (Szombathely)
 
Közel 50 énekes nevezett az idei „Az Én hangom” énekversenyre, nem csak Magyarországról, hanem a Vajdaságból is. Egytől egyig szinte profi előadásokat hallgatott végig a 3 tagú zsűri, Pocsaji Ildikó énektanárnő, a Békéscsabai Színitanház vezetője, Vigné Báthori Erzsébet énektanárnő, illetve Szabó Anita, a 2014-es „Az Én hangom” énekverseny győztese.
Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarországról, hanem a Vajdaságból is. Egytől egyig szinte profi előadásokat hallgatott végig a 3 tagú zsűri, Pocsaji Ildikó énektanárnő, a Békéscsabai Színitanház vezetője, Vigné Báthori Erzsébet énektanárnő, illetve Szabó Anita, a 2014-es „Az Én hangom” énekverseny győztese.
 
Hosszas vívódás után megszületett a döntés és végül 19 versenyző jutott be a fináléba. 
 
A döntőben énekel:
- Zsombok Réka (Békés)
- Bertalan Fanni (Pannonhalma)
- Márk Cintia (Elek)
- Dénes Dorina (Tótkomlós)
- Farkas Sándor (Békéscsaba)
- Palócz Gergely (Budapest)
- Seres Adél (Csorvás)
- Szaszák Zsolt (Sopron)
- Tóth Katalin (Békéscsaba)
- Tóth Dániel (Szombathely)
- Petrás Hanna (Gyula)
- Furda Szabina (Orosháza)
- Horváth János (Újkígyós)
- Miszlai Márton (Orosháza)
- Kovács Szabolcs (Csorvás)
- Mezei Szimóna (Vajdaság)
- Nemes Dóra (Budapest)
- Stayer Fanni (Magyarbánhegyesi)
- Cséffán Dávid (Méhkerék)

Március 28-án (szombat) egy egész napos válogatóval veszi kezdetét a békési énekverseny. Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarországról, hanem a Vajdaságból is.