Madzagfalvi Napok 2017

Bár nincs még végleges időpont, de kb. ennyi idő múlva kezdődik a XIX. Madzagfalvi Napok 2017-ben.

A Madzagfalvi Napok hírei

A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ először adott otthont a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával megvalósuló Környezetkultúra a helyi értékek jegyében elnevezésű szakmai konferenciának 2016. szeptember 9-én. A szakmai előadáson több békési intézmény, vállalkozás és civilszervezet képviseltette magát, illetve érkeztek hozzánk Békéscsabáról, Nagyszénásról és Kondorosról is.
 
A hagyományoknak megfelelően idén is a Madzagfalvi Napok ünnepélyes megnyitójával egy időben, pénteken 14:00 órakor nyitotta meg Izsó Gábor polgármester úr a rendezvénysorozat egyik legnagyszabásúbb programelemét, a Békés kincsestára - helyi értékek tárháza című kiállítást.

A XVIII. Madzagfalvi Napok, harmadik napján, vasárnap délután játékra hívták az érdeklődőket a Békési Nyugdíjasok Egyesülete. Az Ezsébet-ligetben kártya-bajnoksággal és malomjátékkal vártak minden kedves érdeklődőt.

A legszerencsésebb dolga a házipálinka verseny zsűrijének volt a Madzagfalvi Napok idején, hiszen ki ne szeretett volna 22 finomabbnál-finomabb pálinkát végig kóstólni. 

A XI. "Falatka" Madzagfalvi Kutyaszépségversenyre az idei évben 36 kutyust neveztek be a gazdik. Az első három helyezett mellett keresték a legszebb, legminibb, legügyesebb, legszebb keverék, legcukibb, leghangosabb, legnagyobb és legöregebb ebeket. 

Madzagfalvi Hírmondó

Madzagfalvi hírekről első kézből...
captcha 
  • 1