Szabad helyek száma: 134

Márciusi színház - Őrületek Tornya

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Esemény részletek

Foglalási határidő:03/23/2017 20:19
Kezdés:03/23/2017 20:00
Vége:03/23/2017 22:00

Leírás

Rohanó világban élünk, ennek következtében szinte mindenki kapkod és siet. Ebből adódik, hogy utunkat számtalan kisebb, vagy nagyobb tévedés, baki, félreértés keresztezi, melyek következményét hol sírva, hol nevetve viseljük, attól függően, hogy a humorérzékünk mennyire van éppen velünk.
Moravetz Levente: Őrületek tornya c. fergeteges vígjátéka szintén az élet helyzetkomikumain alapul.
 
A darabban adottak az elcserélt ikrek, akik egy toronyházba kerülnek, és óhatatlanul összetévesztik őket. Adott a középkorú házaspár, akik arra készülnek, hogy megcsalják egymást, akár egy liftben is. Ráadásul a nagy kavarodásban eltűnik egy csecsemő, de ez is csak félreértés. Hogy a félreértések özönét nyomon tudjuk követni ebben a hasizmot próbáló káoszban, segítségünkre siet a mindent véleményező házmester, aki igyekszik mindig kibogozni a szálakat. 
A budapesti Hadart Színház által bemutatásra kerülő vígjátékban televíziós sorozatokból jól ismert fiatal színészek mellet Ignácként, a férj szereposztásában, a közkedvelt, Jászai Mari-díjas színművészt Straub Dezsőt láthatjuk. Maga a darab rendezője, Háda János, alakítja a házmester szerepét.
 
Időpont: 2017. március 23. (csütörtök) 19:00 óra 
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
Kedveskedjen szeretteinek, barátainak és lepje meg őket egy-egy színházjeggyel. 2017. február 28-ig elővételben egységesen 2.700 Ft-os kedvezményes áron megvásárolhatja! Az akciós jegyvásárlók nyereménysorsoláson vesznek részt, melyben két szerencsés nyertes visszakapja belépőjegyének árát! 
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! 
 
A helyfoglalás legegyszerűbb módja az online foglalás. Görgessen lejjebb és indítsa el foglalását!
 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2017. február 28-ig elővételben egységesen 2.700 Ft-os kedvezményes áron megvásárolhatják.

 
 
Az online jegyrendelés folyamata:
 
- Jelölje be a vásárolni kívánt jegy darabszámát és kattintson a "Foglaljon most" gombra! 
- A következő oldalon tudja beállítani foglalásának részleteit:
- Válassza ki ülőhelyét!
- Töltse ki értelemszerűen a résztvevő(k) adatait
- Írja be a vásárló informáckat és fogadja el a szolgáltatási feltételeket
- Majd végül válassza ki a fizetés módját és kattintson a "Foglalás véglegesítése" gombra!
 
FONTOS! Foglalását két munkanapig tartjuk. Amennyiben banki utalást választott, kérjük, hogy még a foglalás napján indítsa el az utalást, hogy az időben megérkezzen!
 

Hely