Szabad helyek száma: 81

Esemény részletek

Foglalási határidő:04/05/2018 21:30
Kezdés:04/05/2018 19:00
Vége:04/05/2018 23:00

Leírás

Agatha Christie nagysikerű krimijével, Az Egérfogóval érkezik a társulat 2018. április 5-én a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központba.
A Veres 1 Színház előadása abba a legendás Agatha Christie-panoptikumba enged bepillantást, mely kép mindenkiben él, aki egy könyvet is olvasott a krimik koronázatlan királynőjétől. A fiatal házaspár kandallójában ég a tűz, a havat is behordja a szél a zord angol téli hóviharból, a legapróbb részletekig kidolgozott ruhák pedig mintha a 20-as évek angol coulour locale-ját idéznék elénk. A szórakoztató feszültséget a mikrorealista aprólékossággal kidolgozott látványvilághoz társult érzékenyen pontos színészi játék adja. Egyébként nem is valósulhatna meg a legfontosabb műfaji elvárás, az hogy két óra elteltével is folyamatosan ott munkáljon a nézőben a kérdés: ki lehet a gyilkos? De ott munkál, hiszen az utolsó pillanatig: „MINDENKI GYANÚS”.
 
Az előadás időpontja: 2018. április 5.. 19:00 óra
 
Jegyárak: 2.700 Ft, 3.200 Ft, 3700 Ft, a választott hely függvényében.
 
Kedveskedjen szeretteinek, barátainak is és lepje meg őket egy-egy színházjeggyel, melyeket 2018. március 9. 20:00 óráig elővételben egységesen 2.700 Ft-os kedvezményes áron vásárolhat meg! Az akciós jegyet vásárlók nyereménysorsoláson vesznek részt, melyben két szerencsés nyertes visszakapja belépőjegyének árát!
 
 
Bővebb információ és jegyvásárlás, telefonon a 06-66/411-142/16-os melléken; és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 
Az online jegyrendelés folyamata:
 
- Jelölje be a vásárolni kívánt jegy darabszámát és kattintson a "Foglaljon most" gombra! 
 
- Töltse ki értelemszerűen a résztvevő(k) adatait.
 
- Írja be a vásárlói informáckat és fogadja el a szolgáltatási feltételeket.
 
- Majd végül válassza ki a fizetés módját és kattintson a "Foglalás véglegesítése" gombra!
 

FONTOS! Foglalását két munkanapig tartjuk. Amennyiben banki utalást választott, kérjük, hogy még a foglalás napján indítsa el az utalást, hogy az időben megérkezzen!

 
***
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani!
 

Hely