Szabad helyek száma: 46

Semmi pánik - komédia két részben

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Esemény részletek

Foglalási határidő:03/21/2016 20:30
Kezdés:03/21/2016 20:00
Vége:03/21/2016 22:00

Leírás

A Békési Tavaszi Fesztivál időszakában kerül bemutatásra a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ színpadán a zseniálisan sokoldalú, egyedi humorú Woody Allan: Semmi pánik című komédiája.
 
Galla Miklós által fordított fergeteges vígjáték szereposztásában többek között szerepel a Jászai Mari-díjas Székhelyi József színművésza Barátok közt TV-sorozatból egykor Tóni szerepét alakító Dósa Mátyás színész, énekes és Aradi Tibor humorista is.
 
A színdarabról: 
 
Axel Magee a fiatal amerikai diplomata korán kitűnt kortársai közül: uzsonnáját egyszer véletlenül egy békeszerződésbe csomagolta. No, de a legreménytelenebbeknek is jár még egy - vagy éppen egy legutolsó - esély, melyet hősünk meg is kap, amikor apja megbízza, hogy két hétig igazgassa egy nagykövetség ügyeit. Mindössze annyit kellene tennie a szokásos adminisztráción túl, hogy lebonyolít egy vacsorát egy olajmágnás tiszteletére. A sors keze azonban orvul lecsap hősünkre, amikor egy szép és bizakodó napfényes délelőtt bemenekül a nagykövetségre Walter Hollander, az amerikai turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveres üldözőik kémkedéssel gyanúsítanak...
 
Az előadás időpontja: 2016. március 21. 19.00 óra
 
Jegyárak: 2700 Ft; 3200 Ft; 3700 Ft.
 
Februárban akciós jegyvásárlási lehetőség és nyereményjáték! 
 
Bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 20/400-2338
 
Helyfoglalás itt a honlapon, vagy
66/411-142, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Vessenek a mókusok elé ha nem leszek ott!
 
Online foglaláshoz és jegyrendeléshez be kell jelentkeznie, vagy ha még nem regisztrált, regisztrálnia kell. Rendelését két módon tudja kifizetni: banki átutalással, vagy a kulturális központ információjában készpénzben. Az online foglalás után legfeljebb  három napja van fizetni, utána a foglalás automatikusan törlődik a rendszerből. Amint a foglalás kifizetésre került és regisztráltuk az összeg beérkezését, a megadott email címre automatikusan küldjük a megvásárolt jegyét, amelyet kinyomtathat. A kulturális központban kifizetett jegyét a helyszínen veheti át.

Hely

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6