Áprilisi szeszélyes időjárásunk csaknem bolondot csinál belőlünk az elmúlt napokat illetően, de hétvégén már itt a május és bízunk benne, hogy vele együtt megérkezik a várva-várt tavasz is. Ilyenkor tudatosan vagy sem, de megújulásra, feltöltődésre, változásra vágyunk.

Péntek délután zsúfolásig megtelt nőkkel és férfiakkal, fiatalokkal és idősebbekkel egyaránt a Bio-konyhának otthont adó tankonyhánk, hogy ki-ki elsajátítsa vagy csak meglesse, hogyan készül házilag a sajt.

Két sakkozó beszélget: Milyen bábut kérsz, szép fényeset? Vagy adjak inkább mattot? Akár így is kezdődhetne ez a felhívás, de a viccet félretéve inkább gyere el az egyik edzésünkre és érezd jól magad...

 

A kerek sajtot, a szögletes sajtot, a fűszeres sajtot, a grillezett sajtot, a gömbölyű sajtot és még sorolhatnánk, ahogyan Gombóc Artúr is sorolta a csokoládékat, a sajtimádók így sorolják a számukra oly finom tejterméket. A Bio-konyha áprilisi alkalmán a sajtok kerülnek a középpontba, ahol nem csak beszélünk majd róluk! 

Közeleg a húsvét és bár a locsolósokat sajnos egyre kevesebben várják, az ünnepi asztal és a hagyományos ízek még mindig e jeles nap elmaradhatatlan részei. Nálad mi kerül az ünnepi asztalra? Húsvéti finomságok ötleteivel és receptekkel várunk téged is! 

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6