A karácsonyi közös ebédek és vacsorák, reggel a fáról elcsent szaloncukrok, a habos sütemények nem csak plusz kilókkal járnak, hanem megterhelik az egész szervezetünket. Itt az ideje, hogy a téli-üzemmódot hátra hagyva készüljünk a tavaszra, mindezt úgy, hogy nem engedünk a tavaszi fáradtságnak

Sokan nem szeretjük a vasárnapokat, olyan lehangolóak, főleg így télen. Hideg is van, sötét is, hiányoznak a napsugarak, a jó idő, hogy pólóban leszaladhassunk a sarki közértbe. Közhelyes, de igaz, hogy a boldogsághoz néha egy apróság is elég. Mi lehet vasárnap annál jobb, mint egy szívet-lelket melengető finom sütemény?  Ha nincs ötleted, mi legyen a desszert, segítünk!

A mák, ha máskor nem is, de az év vége felé közeledvén sokak asztalán visszaköszön, hiszen a mákos (és persze a diós) bejgli a karácsony elmaradhatatlan desszertje. A Bio-konyha szakkör évvégi alkalmán a mák kerül a középpontba. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöktől, a szakkör vezetőjétől megtudhatjuk hogyan lesz a bejglink tökéletes, akárcsak a nagymamánké.

A közelgő karácsony nélkülözhetetlen részei az asztalra kerülő finomabbnál-finomabb ételek, hiszen minden ünnepnek megvannak a maga sajátosságai és hagyományai. Vajon tudjuk-e, hogy miért éppen halételek és töltött káposzta kerül az asztalunkra karácsonykor és hogy más nemzetek mit esznek a szeretet ünnepén?

Novemberben is vár minden kedves érdeklődőt Kovács Zoltán és felesége a Természetesen az egészség felé szakköre, melynek témája a környezetünkben jelenlevő elektroszmog káros hatásai lesznek. A sugárzások elleni védelmek szüksége halaszthatatlanná vált, hiszen megnőtt a diszharmónikus erőterek mennyisége. A szakkör alkalmával a speciális gerincmasszázs bemutató mellett, annak jótékony hatásairól is szó esik majd.

Időpont: 2015. november 24. (kedd) 18:00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

Bővebb információ: Kovács Zoltán +3630 9983-887

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6