Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt új programunkra, a Reumatológiai kerekasztal beszélgetésre, melynek első időpontja 2015. november 25-én (szerda) 17 órakor lesz a kulturális központban. A téma a csontritkulás lesz, melyről a délután folyamán tájékoztató előadást hallhatnak az érdeklődők dr. Gömöri Edina és dr. Nyeste Mónika főorvosoktól. Az előadást követően a témához kapcsolódóan kerekasztal beszélgetésre nyílik lehetőség, melyet szintén a főorvosok vezetnek.

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

November hónapban a bio tej és tojás, valamint a gluténmentes ételek kerülnek a szakkör középpontjába. Ellátogat hozzánk Szabó Enikő, a Leona Kft. ügyvezetője, aki az olasz ízvilágot hozza közelebb a résztvevőkhöz. Vendégünk segítségével gluténmentes ételek készülnek majd, így az érdeklődők megkóstolhatják a sütőtöklevest, a tökös rizottót, a zöldséges tésztát és természetesen a gluténmentes desszert sem marad el. A szakkör végén lehetőség nyílik gluténmentes termékek vásárlására is.

Időpont: 2015. 11. 20. (péntek) 17.00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A Zuumbasic csapat 2015. október 30-án pénteken, igazi különlegességgel várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat.  Ezen a pénteken 17.30 órától Gyermek Halloween-i Zumba Party-ba, míg 18.30 órától Felnőtt Halloween-i Zumba Party-ba hívnak mindenkit. Ezen a napon a felnőtt foglalkozáson is részt vehetnek a gyerekek, annál is inkább, mert 19.30-tól kezdetét veszi a batyus eszem-iszom is.

A jelmezben érkezőknek ingyenes a belépés! A házigazda: Kiss Viktória zumba edző.

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Bővebb info:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
0620/400-23-39; 0666/411-142
www.bekesikultura.hu

Várunk mindenkit szeretettel! 

Október hónapban a káposzta és a savanyúságok kerülnek a főszerepbe a Bio-konyhában. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök segítségével az érdeklődők ezúttal a káposzta savanyítását sajátíthatják el. A délután folyamán a résztvevők megkóstolhatnak más elkészült, erjesztett savanyúságokat is. A jó hangulat mellett praktikák, ötletek és receptek cserélnek gazdát. 

Időpont: 2015. október 30. (péntek) 17 óra

belenceresÚjra békési résztvevők az MTVA és a Hagyományok Háza közös szervezésű televíziós vetélkedőjében a Fölszállott a pávában.

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6