A Fenntartható Térségért Alapítvány szervezésében Termékfejlesztés foglalkozássorozat valósul meg Békésen, amelyre olyan Békéshez kapcsolódó vállalkozások, szervezetek tulajdonosainak, vezetőinek, munkatársainak jelentkezését várják, akik a termékeik, szolgáltatásaik folyamatos fejlesztésében látják a jövőjüket és szívesen inspirálódnak más vállalkozások tapasztalatiból, helyi szakemberek tudásából.
A program során tapasztalt szakemberek segítik a résztvevőket termékeik, szolgáltatásaik valamint értékesítési és népszerűsítési technikáik fejlesztésében. A résztvevők sikeres gyakorlati példák megtekintésével kaphatnak inspirációt. A foglalkozások célja az is, hogy a békési vállalkozások közötti kapcsolati háló erősödjön.
 
A rendezvény részletes programja, az előadók és a témák bemutatása a FETA facebook oldalán folyamatosan frissül.
 
A képzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni ide kattintva lehet.
 
Jelentkezési határidő: 2018.10.29. 12:00 óra
Első alkalom: 2018.10.30. 17:00-18:30
 
A képzésről információkat az alábbi elérhetőségeken kérhetnek az érdeklődők:
Gyebnár Péter
telefonszám: +36 30/654-1686
e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: facebook.com/fetabringa
 
A képzés a "Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben - kedvezményezett térségek" című EFOP-1.5.3-16-2017-00097 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6