Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarország teljes területéről, hanem még Vajdaságból is érkezett versenyző. 
A neves szakmai zsűri előtt 18 indulónak adatott meg az a lehetőség, hogy bebizonyítsa, a kategóriájában Ő 2015 legjobb „Az Én hangom” versenyzője. A jelentkezők több stílust vonultattak fel, így a közönség hallhatott musicalt, magyar klasszikus slágereket, lassú szerelmes dalokat egyaránt.
 
Idén csak egy kategóriában versenyezhettek a jelentkezők, akik között szoros küzdelem után a következőképpen alakult a végső sorrend:
I. helyezett: Dénes Dorina (Tótkomlós)
II. helyezett: Zsombok Réka (Békés)
III. helyezett lett: Tóth Dániel (Szombathely)
 
Közel 50 énekes nevezett az idei „Az Én hangom” énekversenyre, nem csak Magyarországról, hanem a Vajdaságból is. Egytől egyig szinte profi előadásokat hallgatott végig a 3 tagú zsűri, Pocsaji Ildikó énektanárnő, a Békéscsabai Színitanház vezetője, Vigné Báthori Erzsébet énektanárnő, illetve Szabó Anita, a 2014-es „Az Én hangom” énekverseny győztese.
Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarországról, hanem a Vajdaságból is. Egytől egyig szinte profi előadásokat hallgatott végig a 3 tagú zsűri, Pocsaji Ildikó énektanárnő, a Békéscsabai Színitanház vezetője, Vigné Báthori Erzsébet énektanárnő, illetve Szabó Anita, a 2014-es „Az Én hangom” énekverseny győztese.
 
Hosszas vívódás után megszületett a döntés és végül 19 versenyző jutott be a fináléba. 
 
A döntőben énekel:
- Zsombok Réka (Békés)
- Bertalan Fanni (Pannonhalma)
- Márk Cintia (Elek)
- Dénes Dorina (Tótkomlós)
- Farkas Sándor (Békéscsaba)
- Palócz Gergely (Budapest)
- Seres Adél (Csorvás)
- Szaszák Zsolt (Sopron)
- Tóth Katalin (Békéscsaba)
- Tóth Dániel (Szombathely)
- Petrás Hanna (Gyula)
- Furda Szabina (Orosháza)
- Horváth János (Újkígyós)
- Miszlai Márton (Orosháza)
- Kovács Szabolcs (Csorvás)
- Mezei Szimóna (Vajdaság)
- Nemes Dóra (Budapest)
- Stayer Fanni (Magyarbánhegyesi)
- Cséffán Dávid (Méhkerék)

Március 28-án (szombat) egy egész napos válogatóval veszi kezdetét a békési énekverseny. Közel 50 énekes nevezett az idei megmérettetésre, nem csak Magyarországról, hanem a Vajdaságból is.

Miért más „Az Én hangom” mint a többi? Tudsz még egy olyan versenyt, ahol 10 -12 fős, szakmailag elismert zsűri véleményezi a produkciódat? Számos olyan versenyző kezdte nálunk kibontakoztatni tehetségét, akivel később a televízió képernyőjén is újra találkozhattunk. 
 
„Az Én hangom” énekverseny jelentette Szakos Andrea, Schmidt Barbara, Csordás Ákos, számára a karrierjük kezdetét, akik azóta megjárták a Megasztár és az X-Faktor versenyeket is. A The Voice tehetségkutató ikerpárja, Szécsi Saci és Szécsi Böbe „Az Én hangom” énekverseny 2010-2011-es kiírásában első helyezést értek el a 6-16 éves korcsoportban. A 2013-as évben zsűritagokként láttuk őket viszont és a 2014 -15-ös évben a Dal című műsorban csillogtatták tehetségüket. Még nem is említettük Szabó Anitát és Tarsoly Arnoldot, akik a Rising Star műsorban szerepeltek. Anita nemrég a Voice of McDonald’s produkció itthoni versenyét nyerte meg és Londonban hazánkat képviselhette. 

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6