A kerek sajtot, a szögletes sajtot, a fűszeres sajtot, a grillezett sajtot, a gömbölyű sajtot és még sorolhatnánk, ahogyan Gombóc Artúr is sorolta a csokoládékat, a sajtimádók így sorolják a számukra oly finom tejterméket. A Bio-konyha áprilisi alkalmán a sajtok kerülnek a középpontba, ahol nem csak beszélünk majd róluk! 

Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöknek, a Bio-konyha vezetőjének segítségével a sajtkészítéssel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Vendégünk lesz Szűcs László és Mucsi Nikoletta kistermelők, akik kecsketartással és sajtkészítéssel foglalkoznak. A délután folyamán ezúttal sem maradnak el a praktikák és a kóstoló, sőt kecskesajtok vásárlásra is lehetőség nyílik majd.  

Időpont: 2016. április 22. (péntek) 17 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-35.) 

A részvétel ingyenes. 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, sajtimádót és konyhatündért! 

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6