Az új évben is folytatódik a Bio-konyha szakkör, Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezetésével. 
Első alkalommal 2018. január 26-án, pénteken 17 órától békési hagyományos ételek történetével, elkészítési módjával, apróbb paktikáival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Szó lesz a laposborsó levesről, a tejfölös lángosról, és a bemutató végén meg is kóstolhatjuk az elkészült remekműveket.
 
Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes hangulatban kívánja felidézni, újratanulni a hagyományos békési ételek elkészítésének fortélyait.
 
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
 
A részvétel ingyenes.
 

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6