A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szervezésében 2019. július 22-26. között ismét megrendezésre kerül a Békés Megyei Amatőr Fotós Tábor a Dánfoki Üdülőközpontban.
 
A szakmai oktatás magas minőségét idén is Apáti-Nagy Lajos és Gazsó János, a Békési Fotós Klub vezetői, a GA-Pix Fotó üzemeltetői, a Békés Mátrix és a Békési Újság fotográfusai garantálják.
Az első napi ismerkedés és a hozott fotók technikai elemzése után igen változatos hét elé néznek majd a résztvevők. Megismerhetik a drónos felvételek készítésének technikáját, elsajátíthatják  a légi felvételek, panoráma képek készítésének fortélyait. Megtanulhatják a Camera obscura (lyukkamera) készítését, annak használatát, valamint megismerkedhetnek a stúdió fotózás rejtelmeivel is. Nem utolsósorban lesz még természetfotózás, motorcsónakos fotós túra és a már hagyományosnak számító fotó viadal is. Az idei vendégelőadó Nagy István szentesi fényképész lesz.
 
A műhelymunka napi 6 órában, igény szerint kezdő és haladó csoportbontásban zajlik, átjárásra a csoportok között lehetőség van. Az elkészült legjobb alkotásokból a helyszínen kiállítást rendezünk.
 
Ha elmúltál már 15 éves, van saját fényképezőgéped és szívesen csiszolod tudásodat mindenféle korú, nemű, de hasonló érdeklődéssel rendelkező fotómániással, akkor itt a helyed! Segítünk kibontakoztatni a benned rejlő lehetőségeket.
 
A tábor díja 15.000 Ft/fő amely tartalmaz tízórait, ebédet, uzsonnát, az oktatást valamint a túra díját.
 
Jelentkezni a felhívás végén található online jelentkezési lap kitöltésével vagy személyesen a kulturális központ recepcióján (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) lehet.
 
Bővebb információ Almási Márta táborszervezőtől (+36 20 272-3959; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhető.
Jelentkezési határidő: 2019. július 15.
 
/Fotó: GA-Pix Fotó/
 
 
 
Támogató:
.
 
 

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6