Navigáció

Ön még az iskolapadban ül, esetleg a katedra túloldalán áll? Vagy már dolgozik, talán cégvezető, aki alkalmazottai továbbképzéséért is felel? Civil szervezetet vagy közművelődési intézményt képvisel? Felnőttként is szeretne tanulni, szakmát váltani?

Mit jelent Önnek az egész életen át tartó tanulás és a partnerségépítés fogalma? Milyen fogalmak kapcsolódhatnak hozzájuk az Ön mindennapi életében, munkájában, tanulmányaiban? Mi lehet az Ön szerepe az egész életen át tartó tanulás koncepciójának kialakításában akár saját régiójában?

Mondja el Ön is a véleményét egy csésze kávé mellett!

 

Kávéházi beszélgetések az egész életen át tartó tanulásról a dél-alföldi régióban, minden hónapban

Egy kötetlen eszmecserére várjuk 2008. december 12-én, pénteken 14 órakor

a Fenyves Hotel Éttermébe (Békéscsaba, Ifjúsági Tábor 1701.)

A téma: Felnőttképzés határok nélkül Kárpát-medencei nézőpontból – felvidéki, kárpátaljai, erdélyi és vajdasági szakértők részvételével

Meghívott vendégek:

– Dr. habil Lükő István intézetigazgató, Nyugat-magyarországi Egyetem Szakmai Tanárképző Intézet, Sopron

– Palotás József igazgató, Kecskeméti Regionális Képző Központ

A beszélgetést moderálja: Molnár György igazgató Békéscsabai Regionális Képző Központ

A rendezvény célja, hogy összehozzuk az érintetteket egy közös beszélgetésre, és alkalmat teremtsünk az együttgondolkodásra azok között is, akik egyébként nem találkoznának egymással– hogy mindenki megtalálja helyét és szerepét az egész életen át tartó tanulás folyamatában.

Várjuk a pedagógusokat, oktatási és közművelődési intézmények vezetőit, munkaadókat, munkavállalókat, önkormányzatok és civil szervezetek képviselőit, szülőket, tanulókat, tanulni vágyókat egyaránt.

Regisztráció: http://www.tpf.hu/pages/event/index.php?page_id=399

A rendezvény szervezője a Tempus Közalapítvány és a Békéscsabai Regionális Képző Központ az Európai Bizottság és az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával.

Esetleges kérdéseivel, kérjük, forduljon Ibolya Emeséhez a 06-1-237-1300 telefonszámon, vagy az emese.ibolya@tpf.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen.

Forrás: kultura.bmk.hu