Navigáció

“Kis csapatunk ismét neki vágott

2009. január 24.-én reggel 9-kor a békési Művelődési Központ előtt újra táncosok gyülekeztek, hogy belevághassanak egy újabb kihívásba, ezúttal Csongrádon. A Silver által rendezett versenyre kb. 7 táncospár érkezett Békésről. Nagyon színvonalas versenyen vehetett részt kis csapatunk, a pároknak egy igen nagy parkettás tánctér ált rendelkezésére. Modern, elektronikus pontozórendszer segítette a verseny gördülékeny menetét.
Tánctanárunk életében hírtelen fordulat következett be, egyik pillanatról a másikra pontozó bíróvá vált. Ez a békési párosok eredményein, nem rontott, nem javított, de a táncosai büszkék voltak rá. A szervezéssel kapcsolatos teendőket a továbbiakban a Művelődési Központból Marcsi néni vette át, irányította a táncosokat, figyelemmel követte az eseményeket, hogy semmiről ne késsenek le. Ezúton a csoport nevében köszönet a közreműködésért.
Az ország különböző területeiről érkező táncosok öt kategóriába nevezhettek, a békésiek három (Junior1, Junior2 és az Ifi – Felnőtt) kategóriában szerepeltek. Legjobb eredményt Oláh Levente és párja Kis Tünde ért el, Ifi – Felnőtt Latinban hatodik helyezettek lettek. Az eredmények mögött nagy munkája fekszik a felkészítő tánctanárnak Kenyeres Csabának, köszönet érte. Benne van a párok fegyelmezett, kitartó gyakorlása.
Az oda – vissza balesetmentes utat biztosító Békési Sanyi bácsinak köszönettel tartozunk türelméért és pontosságáért. 
Este 7 órára érkezett haza a kis csapat, ismét sok élménnyel, és tapasztalattal gazdagodva, közben már a következő fellépésről beszélgetve, melynek időpontja 2009. február 5 (csütörtök) fél hat. Helyszíne a békési Művelődési központ nagyterme, ahova minden érdeklődőt szeretettel vár a Fregolina Társastánc Klub.”

Claussmann Dorina