Navigáció

 A művelődés és a tanulás ünnepe  2009. október 9-16.

Kitűnőre vizsgáztunk!?
Pályázati felhívás családok számára

A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, a Magyar Népfőiskolai Társaság, a Magyar Pedagógiai Társaság és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat pályázatot hirdet azon családok részére, ahol valamelyik szülő munka mellett, vagy éppen munka nélkül vállalja a tanulást, továbbképzést, átképzést, mert közösen úgy gondolják, hogy erre szükségük van. A pályázati felhívás természetesen szól a család többi tagjához is, mert a felnőttkori tanulás többnyire nem egyszemélyes döntés.

A pályázatokban írják le miért tartották szükségesnek, hogy iskolapadba üljenek, milyen változást hozott ez a döntés az életükben, a családban?
Hogyan hozták meg a döntést a továbbtanulásról?
A családtagok miképpen segítettek/segítenek a tanulást vállaló szülőnek?
Megosztották a feladatokat?
Milyen hatással volt/van a család többi tagjára a felnőttkori tanulás?
Utólag hogyan értékelik, megérte a fáradtságot, időt, energiát, sikerült elérni a kitűzött célt?

A család közös pályázatában a családtagok véleményét, meglátásait is várjuk, akár saját kézzel írott kiegészítés formájában!

A pályázatokat A4-es méretben, minimum 2 – maximum 6 oldal terjedelemben, ha lehet, fényképpel együtt várjuk postai küldeményként, vagy e-mail-en, pontos elérhetőség feltüntetésével (név, lakcím, e-mail, telefonszám).

A pályázatok beérkezési határideje: 2009. szeptember 11.

Cím: Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus
 1011 Budapest, Corvin tér 8.
A borítékra kérjük, írják rá: Kitünőre vizsgáztunk!
E-mail cím: tothe@mmi.hu

A sikeres pályázatok beküldőiről portréfilmet készítünk, írásaikat díjazzuk és  megjelentetjük a Szín – Közösségi Művelődés  és a Felnőttképzés című folyóiratokban.