Navigáció

 A Békéscsabai VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára a Hétszínvirág Amatőr Színjátszó Csoport vezetésével együtt, Békéscsaba Város Polgármesteri Hivatalának Közművelődési Osztálya anyagi támogatásával ez évben először megrendezi Békéscsabán az I. Békés Megyei Felnőtt Amatőr Színjátszó Találkozót.

A rendezvényre szeretettel várunk minden felnőtt csoportot. A találkozóra azon amatőr felnőtt színjátszó csoportok jelentkezését várjuk elsősorban, akik Békés megyében dolgoznak, működnek.
A találkozón a bemutatott előadásokat "barátságos" szakmai zsűri értékeli, kérésre minősíti is. A találkozó alkalmával lehetőség adódik véleménycserére, beszélgetésekre, a csoportok munkáinak megismerésére. Találkozónkra szívesen várunk a csoporton kívüli érdeklődőket is.

A találkozó programja a jelentkezők számától függ, amelyet a későbbiekben közlünk. Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet a megjelölt visszaküldési címen. A jelentkezési lapok és a felhívás letölthető, másolható, kérjük, hogy továbbítsák minél több helyre.

Jelentkezési határidő: 2009. július 25.
Jelentkezési lap
A találkozó időpontja: 2009. SZEPTEMBER 5-6. (JELENTKEZÉSEKTŐL FÜGGŐEN 1 vagy 2 napos)
HELYSZÍN: Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára, Békéscsaba, Andrássy út 79-81.
www.bcsvmh.hu

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás:
Tapasztó Jánosné, telefon: 70/942-7787, email: vasutas@bcsvmh.hu
Baukóné Burkus Ágnes, tel.: 66/322-240, email: vasutas@bcsvmh.hu