Navigáció

Véglegessé vált az I. Békési Utcazene Fesztivál zenekarainak névsora és a fellépések helyszíne is. Az ország minden tájáról érkeznek zenekarok a május 1-ei rendezvényre. Többek között Pécsről a Blues Taxi, Szegedről a Spliff és a ManökenFeszt. Debrecenből a Kuttya, Békéscsabáról a Dobszerda együttes, Veszprémből a P.U.B. zenekar. Ezen kívül vendégünk lesz még a Láma Dalai, Human Bamboo, MaRó, Imladrys, Petruska András, Varga János és a Tundra-betyár formáció is. 

A rendezvényt tűzzsonglőr és Capoeira bemutató (brazil harcművészet és tánc) fogja színesíteni. 

A program több helyszínen zajlik. Délután 16 órától a város több pontján utcazenélés, majd a két hangosított színpadon folyamatosan mennek a koncertek. Éjféltől pedig vendéglátó egységekben szól a zeneszó, egészen hajnalig. A pontos beosztások és időpontok a képek között megtalálhatók… Illetve hamarosan a honlapunkon is. (bekesiutcazene.uw.hu)
 
Rossz idő esetén is meg lesz tartva a rendezvény. 16 órától a Békés Városi Kulturális Központ termeiben lehet megtekinteni a zenekarokat és 20,00 órától mennek ki a táblázatban megjelölt vendéglátó egységekbe…
 
Bővebb információ: bekesiutcazene.uw.hu; bekesiutcazene@gmail.com,  bekesikultura.hu 
 
Minden zenebarátot szeretettel várunk: Csökmei Gábor és Sas Attila (Békés Városi Kulturális Központ) 

Permalink | Leave a comment  »