Navigáció

A Dánfoki Üdülőközpont Békés városának határában nyugodt, csendes, de mégis frekventált helyén található. Az üdülő teljes kapacitása 250 fő.
Az üdülőközponthoz szépen parkosított, fás környezet és szabad strand tartozik, mely a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is kellemes pihenést tesz lehetővé.
A Békés-Dánfoki Üdülőközpont területén többféle szálláslehetőség is igénybe vehető. A főépület hotel szobái mellett, vendégeink rendelkezésére áll, a teljesen külön egységet képező körépületünk, a faházaink, valamint a kempingezési lehetőség is adott.
A főépületben 16 db kétágyas, külön zuhanyzóval, WC-vel ellátott szoba található. A földszinti részen, bár és ebédlő szolgáltatásai vehetők igénybe. A vendégek kényelmét szolgálja az emeleti közösségi tér, valamint a terasz ideális grillezéshez, kerti partikhoz, szórakozáshoz.
A körépület 5 db szálló egységből tevődik össze. Egy egységhez 1 db fürdőszoba és 2 db 5 ágyas (pótágyazható) szoba tartozik. Közel helyezkedik el a vízparthoz, így ideális környezetet biztosít kisebb osztályok kirándulásához is.
Nagyobb osztályok, csoportok fogadására  a 16 db faház rendszer alkalmas, melyek elhelyezkedési pontja közel van egymáshoz, azonban mégis külön egységeket képeznek, különböző számú férőhelyekkel. A faházakhoz közös vizes egység tartozik.

Szolgáltatások:
–    Szabadstrand használata
–    Kerékpárkölcsönzés
–    Konditerem
–    Masszázs
–    Lovaglás
–    Kajakozás
–    Sárkányhajózás
–    Strandröplabda, strandfoci
–    Teke
–    Bár
–    Uszoda

Békés városában szépen kialakított kerékpárutak találhatók, a  kerékpár-kölcsönzési lehetőség biztosított.

Az üdülőközpont minden év májusában nyit, és egészen október végéig a nap 24 órában várja vendégeit.

Mobil: +36 20 586 8280
Web: danfok.hu, E-mail: danfok@danfok.hu