Navigáció

A Békés Városi Kulturális Központban először kerül megrendezésre rock zenekari verseny. Reménykedünk benne, hogy minél több együttes képviselteti majd magát ezen a rendezvényen. Célunk, hogy ebben a rohanó világban kicsit közelebb hozzuk egymáshoz a Békés megyében működő amatőr zenekarokat. Ki tudja, talán Ti lesztek a következő nagy reménység. Mi ehhez szeretnénk teret adni, a többi csak rajtatok múlik. Ha felkészültnek érzitek magatokat, jelentkezzetek…

Pár szó a versenyről:

Jelentkezhet, minden Békés megyében működő amatőr, kiadott cd-vel nem rendelkező zenekar. Részvételi díj: 1500.- Ft/fő, ami tartalmaz egy tiszteletjegyet a végső megmérettetésre. A zenekarok tagjainak a döntő estéjére vacsorát biztosítunk.

Kérünk minden kedves jelentkező csapatot, hogy a jelentkezésével egy időben juttassa el hozzánk bemutatkozó hanganyagát is, amely alapján kiválogatjuk a döntőben részt vevő zenekarokat. A felvételek audio és video formátumúak is lehetnek, nem szükséges professzionális minőségre törekedni. Ezen felül egy pár mondatos bemutatkozó leírást is kérünk  a zenekarról (biográfia, elérhetőség…stb).
Jelentkezési határidő: 2010. július 31. (szombat)
A jelentkezési lap letölthető: bekesikultura.hu/rendezvények oldalon.

A döntőre 2010. augusztus 22-én, vasárnap kerül sor. Helyszín: a Békés Városi Kulturális Központ Nagyterme. A rendelkezésre álló műsoridő zenekaronként 15 perc (3 szám, amiből minimum 1 dal saját). Ezen felül 5-5 perc fel-és lepakolás, valamint 5 perc értékelés a zsűritől. Összesen 30 perc!!! A dob- és gitáralapokat mi biztosítjuk!

A verseny eredményhirdetése után fellép:

alt

Zsűri:
A zenekarokat országos hírű zenészek, managerek, újságírók fogják bírálni. Többek között: Tóth Gergő a Blind Myselfből, Laczik Fecó a Beatrice és a Palmetta zenekarokból és Darvasi Líviusz koncertszervező zenekari menedzser. Velünk lesz még Héjja Gyula, az Emeretta Rock Band énekese és a Héjja Produkció vezetője, Farkas Lajos a Metal Hammertől, Borsos Pál, a békéscsabai Falka Rock Lyuk vezetője és Kima Norbi a Titkolt Ellenállás és a Palmetta zenekarokból .

Díjazás:

A fődíj: Egy demó szám felvétele a szolnoki Denevér Hangstúdióban és egy professzionális videó klip elkészítése Vámos Zoltán operatőr jóvoltából, ami az MTV Headbangers Ball című rock műsorában is bemutatásra kerül.

A zenekaroknak megéri rajongókat hozni, mivel közönségdíjat is kiosztunk, amit a legtöbb szavazatot kapó zenekar nyer meg.

Díjazzuk a legjobb énekest, dobost, gitárost és basszus gitárost is.

Ezen kívül az első 3 helyezettnek és a közönségdíjas zenekaroknak fellépési lehetőséget biztosítunk a 2010-es Madzagfalvi Napok idején. Bemutatkozási lehetőség a Falka Rock Lyuk 2011. márciusi Metal Weekenden és a kunszentmártoni Rock – Metal Őrület valamelyikén.

Bemutatkozási lehetőség a budapesti Rádió17 ROCK N’ RIDE műsorában, ahol interjút készítenek a legjobbakkal.
A rendezvényről videofelvétel készül, amit minden zenekar megkap.
________________________________________________________________________
Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
Időpont: 2010. augusztus 22. (vasárnap)
Kapunyitás: 16,00 óra ; Pontos kezdés: 16,45 óra
Belépő: 1000.- Ft/fő; 10 fős rajongói csoport esetén 700.- Ft/fő

(Az első 50 érkezőnek meglepetés.)

Érdeklődni e-mailben: csokmei.gabor@gmail.com; Tel.: 06-30/ 347 7105

Betöltés…