Navigáció

A nonprofit közösségek hatékony működésének egyik gátja az online média lehetőségeinek gyenge kihasználása. Bár egyre több szervezetnek van saját honlapja, ezek a honlapok nagy energia befektetéssel, minimális látogatót tudnak vonzani. Az idő múlásával pedig a technológiai és szemléletbeli lemaradás egyre csak növekszik.

Hogyan lehet másként, hatékonyan gondolkodni arról a lehetőségről, ami soha nem látott közelségbe hozta  híreink, tudásunk megosztását, koncentrálását?
Mit tudunk kezdeni ezzel a karnyújtásra lévő lehetőséggel?

Tovább nő lemaradásunk, vagy fel tudunk zárkózni?

 

Ezen kérdések megválaszolásához kívánunk konferenciánkkal hozzájárulni.

A jó példák megismerésével megtehetjük az első lépéseket azon az úton, amelynek célja nemcsak a felzárkózás, hanem a legkorszerűbb ismeretek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása.

Az Életfa Kulturális Alapítvány 2010. december 10-én pénteken 10 órától

“Közösségi média – civil közösségek”

címmel szakmai konferenciát rendez, amelyre szeretettel várja a nonprofit közösségek tagjait, képviselőit.

Helyszín: Békés Városi Kulturális Központ, Békés, Jantyik Mátyás utca 23-25.

 

A konferencia témáinak és előadóinak rövid bemutatása:

Gombos Zsolt

Gombos Zsolt

az Online Marketing Akadémia egyik alapítója. Célja, hogy minél több kis és középvállalkozás tudja kihasználni az internetes jelenlétet. Meggyőződése, hogy rengeteg olyan szegmens van még mindig Magyarországon, ahol egy jól felépített, online stratégiával könnyen ki lehet ugrani a konkurensek közül. Számtalan esetben bizonyította ügyfeleinek, hogy egy átdolgozott, új weboldallal hihetetlen eredményeket lehet elérni.

Konferenciánkon a közösségi média szerepéről, hatásáról tart előadást, mindarról, ami miatt a közösségi média ma már kikerülhetetlen tényező.

 

Vida Ági 

Vida Ágikismamaként két gyermek mellől kezdett vállalkozni és alig fél év alatt felépítette Magyarország leglátogatottabb kismamáknak szóló blogját. Azóta 6 infoterméket készített gyermeknevelésről, önismeretről és online vállalkozásról. Ági nem untat fölösleges elmélettel, azt tanítja meg, ő hogyan éri el az eredményeit: tesztelt és bevált saját módszereket mutat meg.

Konferenciánkon az online marketing lehetőségeiről tart előadást, többek között arról, hogy hogyan lehet naponta több ezer érdeklődőhöz eljuttatni honlapjaink híreit.

 

Balogh Csaba (tsabeeka)

Balogh Csaba (tsabeeka)a Goldenblog 2010 IT kategóriájának győztese, újságíró, webes tanácsadó, a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének oktatója.

Konferenciánkon a kis- és középvárosokban működő civil szervezetek közösségi webes felületeken elérhető látszólagos és valódi lehetőségeiről tart elődadást.

 

 

Koszecz Sándor 

Koszecz Sándoraz Életfa Kulturális Alapítvány elnökeként fontosnak tartja, hogy a nonprofit közösségek fel tudjanak zárkózni azokhoz az internetes lehetőségekhez, amelyek a nonprofit szervezetek szakmai eredményességét növelni tudják.
Konferenciánkon az Életfa Alapítvány civilek számára ajánlott lehetőségekről, képzésekről tart tájékoztatót. 

 

A konferencián a részvétel a nonprofit közösségeknek ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A jelentkezéseket sorrendben regisztráljuk. A részvételi létszám korlátozott, érdeklődés esetén kérjük a honlapon található jelentkezési lap kitöltését.  

 

További információ Koszecz Sándortól kérhető az eletfa@eletfa.hu címen, vagy a 20-542-3848-as telefonszámon.

Életfa Kulturális AlapítványNCABékés Városi Kulturális Központ