Navigáció

Az Energy Dance Cool Hip-hop táncszínház tíz éve működik Békésen. Az iskola központja Gyulán található. A békési csoportot Toldi Katalin készíti fel, aki a tánciskolában harmadik éve tanít és az iskolánk legsikeresebb versenyzője, emellett érdemes sporttáncosi elismerést is kapott 2009-ben.
2009/2010-es évben 42 érmet gyűjtöttek táncosaink a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség versenyein. Rengeteg országos bajnokunk van. A Szülőföldünk Békés Megye amatőr tehetségkutató versenyen arany minősítést kaptak 2009-ben.
Hagymási Réka és Schuster Vivien a legújabb versenyzői generációnk legsikeresebb “mérkőzői”. Szólóban, gyermek korcsoportban ők ketten vezetik az országos ranglistát. Duóban még ennél is szebb sikereket értek el gyermek korcsoportban. 2009-ben Koperben 5. helyezettek lettek az IDO Európabajnokságon, majd 2010-ben a világbajnokságon Bochumban 7. helyezést értek el. Két fantasztikus tehetség a két kislány, akik biztosan a jövőben is szép eredményeket hoznak városuknak és tánciskolánknak. A szövetség eddigi munkájukat szintén érdemes sporttáncosi kitüntetéssel jutalmazta, így már három ilyen díjjal büszkélkedhetünk , plusz a táncpedagógusi nívó-díjjal, amit 2009-ben kaptam a tánciskola vezetőjeként (Karáné Vió Kata).