Navigáció

alt1 lépés Dánfokért!

Kérünk minden békésit, illetve a környező település lakosait és vállalkozóit, hogy támogassák a Dánfoki Üdülőközpont fejlesztését személyi jövedelemadójuk 1%-ával! Adósz.: 19052861-1-04
Az 1% gyűjtése a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület és Békés Városi Kulturális Központ szoros együttműködése során valósul meg.

‎2011. január 1-től a Dánfoki Üdülőközpont a Békés Városi Kulturális Központ kezelésében működik.
A Békés Városi Kulturális Központ felkéri Békés város és a környékbeli települések lakosságát, vállalkozóit, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ával támogassák, valamint járuljanak hozzá, a Dánfoki Üdülőközpont fejlesztéséhez.
A mindenki szívében nosztalgikus emlékeket betöltő Dánfoki Üdülőközpont újjáéledéséhez összefogásra szükség van. A bevételek, támogatások mind az üdülő rekonstrukciójára, felújítására, eszközök beszerzésére kerül felhasználásra.
Kérjük Önöket, hogy segítsenek a Dánfoki Üdülőközpont, mind fizikai és immateriális értelembe vett pozíciójának megfelelő betöltéséhez.

A Békési Városvédő és Szépítő Egyesület az 1%- os gyűjtését a 2011.  évben Békés-Dánfoki Üdülőközpont javára kívánja felhasználni.
Adósz.: 19052861-1-04
Támogatásokat, felajánlásokat csekken való befizetés formájában is fogadni tudunk, melyek a Békés Városi Kulturális Központból elvihetők.

Segítségüket előre is köszönjük!

/Fotót készítette: Apáti-Nagy Lajos/