Egyedi recept alapján készített termékeik a hagyományoknak megfelelő, igazi békési íz világgal rendelkeznek
Húsfeldolgozó üzemüket 2000 óta családi vállalkozásban üzemeltetik, elsősorban kolbász készítésére alakították ki, melyet vékony és vastag alakban, csípős és csemege ízesítéssel hoznak forgalomba, akár grill-vagy sültkolbászként is.
Tartósítószert és más adalékanyagot nem használnak. Előállítanak még pácolt, füstölt sertés húskészítményeket, étkezési sertés zsírt, étkezési tepertőt, sütni való májas hurkát, pácolt főtt és/vagy sült termékeket (paprikás abált, sózott, füstölt szalonnát; főtt, rakott, füstölt csülköt) házi jellegű kenőmájast is.
A füstölés hagyományos jellegű, ízt kialakító és terméktartósító céllal történik.
Elérhetőségek:
Kovács István vállalkozó
5630 Békés, Kisvasút sor 80/20.
Tel/fax:0666/411262
Mobil:0630/2792812
Web:www.bekesikolbasz.hu
E-mail:bekesikolbasz@mail.globonet.hu