Navigáció

A tanyán a falusi turizmus keretében falusi vendégasztalt özemeltetnek. Bemutatóterem, ételkóstoló és rövid ismertető várja az ide ellátogatókat. A folyamatosan fejlődő telepen 19 éve tollukért, húsukért nevelik a libákat.
Telefonos egyeztetés után nagyobb (35 fős) csoportok vendéglátására is lehetőség van, kultúrált, természetes környezetben. Továbbá sétára, sportolásra, játékra alkalmas szabad terület áll a látogatók rendelkezésére.

A vendéglátás  ára: 2500 Ft/fő, mely korlátlan ételfogasztást foglal magába. Lehetőség van kemencében sült liba, mézes pálinka, libatepertő, libamáj, libazsíros kenyér kóstolására is, köretként törtburgonyát vagy pároltkáposztát kínálnak.

12 fős mikrobusszal a vendégek szállítása is megoldható a tanyára, továbbá ugyanitt mobil (25 darabból álló) kerékpárkölcsönző is üzemel.

A Mintaértékű Agrár-Vidékfejlesztési Projekt keretén belül a tulajdonos/üzemeltető, Molnár István őstermelő számára a "Mintaértékű agrár-vidékfejlesztési projekt 2010" elismerő címet adományozta a "Kislibától a tollpaplanig" c. projekt megvalósításáért Pásztohy András, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat főtitkára.

Cím: 5641 Tarhos, VI. kerület 14.
Tel: +36 30/857-53-72