Navigáció

Szeretne végre kimozdulni otthonról? Elege van már a reklámokkal állandóan megszakított tévéműsorokból, és élőben megnézne egy tehetségkutató versenyt? Most itt az alkalom! Nem csak távol élő résztvevőknek szurkolhat, hanem hazai versenyzőknek is, hiszen a 22 döntősből öt Békés városát képviseli, nyolcan pedig a megye egyéb településeit. A vetélkedő színvonalát jól jellemzi, hogy immár országossá vált, hiszen Budapesttől Szegedig hazánk több pontjáról érkeztek a versenyzők, sőt a nagyváradi résztvevőnek köszönhetően a határon túli Partium is képviselteti magát. Elgondolkodott már azon miért annyira népszerűek a televíziós csatornák tehetségkutató műsorai?

A kérdésre nyilvánvalóan több válasz is létezik. Az egyik az lehet, hogy jóérzéssel látjuk, hogy mások miként fedezik fel az önmagukban rejlő tehetséget, és szorgalmas munka árán élnek ennek lehetőségével. Az énekes-zenés műsorok önmagukban is szórakoztatóak, ez a verseny különösen érdekessé, izgalmassá teszi a produkciót.

A Békési Városi Kulturális Központra nem fogható rá, hogy „Az Én hangom” rendezvényével az országos kereskedelmi csatornák jól bevált receptjét másolja, hiszen az évente megrendezendő programot a tévéknél hamarabb indította útjára. A megmérettetés elődöntőjén félszáznál többen mutatták be tudásukat a zsűrinek, a döntőben a legjobb 22 énekest láthatják, hallhatják.

A színvonalas mezőnyhöz szakértő zsűri illik. A döntnökök között ott lesz például D. Nagy Lajos, a Bikini együttes frontembere vagy Molnár László, a Musical Színház igazgatója is.

Szóval április 29-én, péntek este nem marad otthon, 18 órakor találkozunk a Békés Városi Kulturális Központban, és „Az Én hangom” tehetségkutató versenyen együtt szurkolunk a Békés város versenyzőiért: Nagy Noémiért, Csordás Ákosért, Molnár Katiért, Rácz Reniért és Soós Enikőért, illetve a többi Békés megyei résztvevőért is.

A belépő jegyek megválthatók a kulturális központban, további információ kérhető Csökmei Gábortól, az intézmény munkatársáról a 06-20/400 2337-es számon és a csokmei.gabor@gmail.com címen.