Navigáció

Vállalkozni sohasem volt könnyű, most pedig különösen nehéz. Miközben a fizetőképes kereslet szűk, az állam számára befizetendő teher igen jelentős. Egy vállalkozónak mindig azon jár az esze, újabb jelentős költségek nélkül miként növelhetné bevételét. Az új lehetőség itt van, a Békés Kártyaformájában.

 

 

 

 

bekeskartya2013

 

Ez bankkártya formátumú laminált papírlapocska arra szolgál, hogy a kedvezmények birtokában a békési lakosok vásárolni ne utazzanak be Békéscsabára, hanem helyben költsék el a pénzüket, illetve a városba érkező turisták minél több szolgáltatást vegyenek igénybe. Miért éri meg a vállalkozóknak, szolgáltatóknak, szállásadóknak és étterem tulajdonosnak elfogadóként csatlakozniuk a Békés Kártya rendszeréhez?
 
Több érv is szól mellette:
– ő dönti el, százalékos kedvezményt ad, vagy más módon kedvez a vendégnek;
– ő határozza meg, hogy a kártyával adott kedvezmények milyen esetben vehetők igénybe, és más kedvezménnyel összevonhatók-e;
– minél több szolgáltató csatlakozik elfogadóként, annál színesebbé tudjuk tenni a felhasználók számára a kínálatot;
– a kártya felhasználója örömmel viszi hírét a kezdeményezésnek, és segítségével bővülhet a felhasználok köre;
– a csatlakozás teljesen ingyenes, a Békés Városi Kulturális Központ vállalta fel a kártyával és a hozzá kapcsolódó kiadványokkal járó költségeket. Ezzel kapcsolatban a csatlakozó szolgáltatót semmiféle anyagi kiadás nem terheli – csupán a vállalt kedvezményt kell biztosítania az igénybe vevőknek;
– így a csatlakozás kockázattal sem jár
 
Mivel a kártya bevezetése az adott településen nagyobb fizetőképes keresletet generál, ezért már több városban is bevezették, így például Kecskeméten, Cegléden, Szegeden.
 
A kártyával kapcsolatban további információt személyesen a kulturális központban(Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.), telefonon a 66/411-142- es számon, illetve a bekesikultura@bekesikultura.hu e-mail címen kérhet, továbbá itt juthat hozzá a csatlakozási szerződéshez is. 
 
Jelentkezési határidő: folyamatos!.