Navigáció

Örömmel jelentjük be, hogy elkészítettük a Békés Kártyát, mely egy kedvezményt adó kártya. Ezzel a kártyával a vendég/vásárló bizonyos mértékű kedvezményben részesülhet az adott szolgáltatásból. A kártya nem csak a vendégek számára készült, a helyi lakosok is előnyt élvezhetnek a kártya használatánál.

A Békés Kártya kedves ajándék, figyelmesség lehet, ha a szolgáltató ajándékként adja a partnereinek, visszatérő törzsvendégeinek – akik a benne lévő kedvezményeket minden bizonnyal örömmel ki is fogják használni.

Olyan Partnereket keresünk, akik szívesen csatlakoznának elfogadóként a Békés Kártya promócióhoz. Minél több szolgáltató csatlakozik elfogadóként, annál színesebbé tudjuk tenni a felhasználók számára a szolgáltatói kínálatot, nagyobb kedvet teremtve ezzel az vásárláshoz, a kártya maximális kihasználásához.

A kedvezményeket minden esetben a csatlakozni kívánó szolgáltató szabja meg: ő dönti el, százalékos kedvezményt ad, vagy más módon kedvez a vendégnek, illetve a kedvezmény csak a kártya felmutatójára vonatkozik, vagy vele együtt több fő is részesülhet a kedvezményből.

Szintén a csatlakozó partner döntheti el, hogy a kártyával adott kedvezmények milyen esetben vehetők igénybe, és más kedvezménnyel összevonhatók-e, valamint érvényes-e pl. utalvánnyal vagy üdülési csekkel történő fizetés esetén.

A kártya nem névre szóló, átruházható – ezért reméljük, hogy minél több ember fogja használni és igénybe venni a szolgáltatásokat.
A kártya célja elsődlegesen a helyi lakosok vásárlásainak a fellendítése, valamint a Békésre látogató vendégek számának növekedése.

Bízunk benne, hogy aki vásárolt egy Békés Kártyát, látva a kiváló szolgáltatásokat – az örömmel viszi hírét a kezdeményezésnek és segítségével bővülhet a felhasználok köre.

A Békés Kártyához csatlakozó szolgáltatót semmiféle anyagi kiadás nem terheli – csupán a vállalt kedvezményt kell biztosítania az igénybevevőnek – a csatlakozás teljesen ingyenes. A Békés Városi Kulturális Központ vállalta fel a kártyával és a hozzá kapcsolódó kiadványokkal járó költségeket.

Kérésre emailen vagy postai úton szívesen megküldjük a csatlakozási szerződést.
Ha a kártyával kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keressen bennünket a Kulturális Központban személyesen (Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.) vagy telefonon (20/586-82-80) és emailen (varga.zsofia@bekesikultura.hu).