Navigáció

Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Zenei Fesztivál keretében a május 31-én Belényesről elindult csapat június 4-én érkezett Dánfokra, és a többi állomáshoz hasonlóan itt is egész napos fesztivált tartottak. A vándortúra június 5-én Békéscsabán fejeződik be. 

Napjainkban egyre fontosabb, hogy fejlődésünk fenntarthatóvá váljon, ezért a Békés Megyei Vízművek Zrt. víztakarékossági, a Körösök Völgye Natúrpark pedig anyagtakarékossági programjára hívta fel a figyelmet, a városi rendőrkapitányság szakemberei pedig a megelőzést hangsúlyozták az érdeklődőknek. Bemutatkozott a Magyar Turizmus Zrt. és a Körös-Maros Nemzeti Park is.
A Körösök Völgye Kupa kispályás labdarugó tornára hat csapat nevezett, a kupát a békési Ódium Lottózó csapat nyerte el. A vízpartot kihasználva igyekeztek kedvet csinálni a kajakhoz és a kenuhoz is. A nagy melegben sokan hűsöltek a szabad strand vizében.
Napközben megyénk néptánccsoportjai és népdal énekesi léptek színpadra este pedig igazi sztárok léptek fel, előbb a Keresztes Ildikó Band, majd Nagy Feró és a Beatrice.