Navigáció

Ha különös élményre vágyik, nem kell feltétlenül egy egzotikus tájra elutaznia, mert most mindezt helyébe hozza a Circo Acquatico Bellucci, amely egy különös tér- és időutazás révén  a Karib-tengeri kalózok világát eleveníti fel egy 18. századi legenda segítségével. A cirkusz július 4-én érkezik a Dánfoki Üdülőközpontba, és ott aznap és július 5-én 18 óra 30 perces kezdettel ad műsort.
 
A  „Kalózok kalandos útja a Végtelen Boldogság szigetére” című műsor sajátosan ötvözi színházi és cirkuszi elemeket. Emertuk kalóz kapitány hírt kap szeretett felesége, Talitha eltűnéséről. Bánatában nem foglalkozik se a legénységgel, se a hajóval. A kalózok azt hiszik, hogy a gyönyörű Talitha nyughatatlan lelke bolyong a hajó fedélzetén, és az tartja rettegésben őket, ezért elhagyják a hajót. Mi történik a magára maradt Emertuk kapitánnyal? – ezt tudhatjuk meg Circo Acquatico Bellucci műsorában. Az Olaszországból érkező újszerű vízi show-ban az érdeklődők láthatnak cápát, piranhát, fókát, pingvint, pelikánt, vízilovat, krokodilt, aligátort, kígyót, óriás teknőst és egyéb vízi állatot.    
A műsor egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. Nagy kaland vár rájuk! Amikor belépnek, teljesen elmerülhetnek a kalózok világában. A legfeltűnőbb egy nagy vitorla, a tornyok, a meleg színek, a gyertyák, a bőrönd, a láda, a hordó, ami körülveszi az érkezőt, az óriás hajót és háttérben az óceán. A hajó mozog, táncoló szökőkutak, légi bemutató a trapézon. És végül a szerelmi történet a szép Talitha szelleme és Emertuk kapitány között.

A cirkusz művészei már bejárták a fél világot, olyan nagyobb fesztiválokon nyertek díjat, mint Monte-Carlóban, Párizsban.

További információ és jegyrendelés: 06/70-30-800-38.