Navigáció

altA hasunkra 2011-ben is hallgatni fogunk! Az idei, XIII. Madzagfalvi Napok legínycsiklandozóbb programjára invitáljuk Önöket, az Ízek Utcája Főzőversenyre, melyre ebben az évben is várjuk csoportok, baráti társaságok, közösségek, civil szervezetek jelentkezését a Békés Városi Kulturális Központban (Jantyik M. u. 21-25.).

A verseny időpontja: 2011. szeptember 4. (vasárnap) 9,00 óra
Nevezési díj: 1000 Ft/csapat
A nevezési díjat a kulturális központ gazdasági irodájában személyesen, vagy átutalással a központ számlaszámára lehet befizetni: (Erste Bank: 11600006 – 00000000 – 25170777). A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a csapat nevét és azt, hogy Ízek Utcája Főzőversenyt.
Üdülési csekk, Chéque Déjeuner, Cadhoc, Művelődési csekk, Sodexho Pass, Kultúra Pass utalványok felhasználhatók!

Helyszín: Békés, Élővíz-csatorna két oldala

Jelentkezési határidő: 2011. augusztus 31.  (szerda) 16,00 óra

A főzőversenyen való részvétel feltételei:
–    az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, hozzávalókat, eszközöket, és a főzéshez szükséges tűzifát a csapat biztosítja. Egy csapat több féle ételt is készíthet, de zsűrizésre csak egyet kérünk átadni, 5 fő kóstoltatására alkalmas mennyiségben.
–    a szervezők a nevezők részére egy db tálalóedényt tudnak biztosítani, a köret(ek) feltálalásáról a versenyzőknek kell gondoskodni
–    a zsűrizésre átadott ételeknek legkésőbb 13.00 órára készen kell lenniük, egyébként nem kerülnek zsűrizésre és a versenyből automatikus kiesést jelent
–    csapatonként a nevezési díj számla ellenében bruttó 1000 Ft/csapat.
A csapatok a főzőversenyre való jelentkezésükkel elfogadják a következő részvételi feltételeket:
–    az elkészített ételt árulni tilos!
–    a csapatok a főzőhely tisztántartásáról maguk gondoskodnak, az ételek elkészítése során a tűzvédelmi óvintézkedéseknek eleget tesznek, az esetleges károkért teljes körű anyagi felelősséget vállalnak.

A jelentkezett csoportok képviselőivel megbeszélést tartunk 2011. augusztus 31-én (szerda) 16.30 órakor a Békés Városi Kulturális Központ Kápolna termében. Ekkor sorsoljuk ki, hogy ki melyik területen főzhet ill. ekkor kérjük legkésőbb a nevezési díjakat is befizetni!


Betöltés…