Navigáció

A Madzagfalvi Napok mindig jelentős esemény Békés Város életében. Ezt szeretnénk még különlegesebbé tenni azzal, hogy a város azon vállalkozói számára, akik a rendezvény ideje alatt csatlakoznak elfogadóhelyként a Békés Kártya rendszerhez, felajánljuk, hogy a szeptember 3-án és 4-én az új csatlakozók névsorát mind két nap felolvassuk a színpadon, az esti koncert előtt. Ekkor több ezer ember lesz a Rendezvény téren. 

 
A Békés Kártya egy bankkártya formátumú lapocska, mely a felmutatójának különbféle kedvezményeket ad vásárlásonként. A kedvezmények birtokában a békési lakosok vásárolni nem utaznak be Békéscsabára, hanem helyben költik el a pénzüket, illetve a városba érkező turisták is több szolgáltatást vesznek igénybe. 
Miért éri meg a vállalkozóknak, szolgáltatóknak, szállásadóknak és étterem tulajdonosnak elfogadóként csatlakozniuk a Békés Kártya rendszeréhez?
 
Több érv is szól mellette:
a csatlakozó dönti el, százalékos kedvezményt ad, vagy más módon kedvez a vendégnek;
a csatlakozó határozza meg, hogy a kártyával adott kedvezmények milyen esetben vehetők igénybe, és más kedvezménnyel összevonhatók-e;
a vásárlóerőt növeli, hogy a kártya nem névre szóló és átruházható;
minél több szolgáltató csatlakozik elfogadóként, annál színesebbé tudjuk tenni a felhasználók számára a kínálatot;
a kártya felhasználója örömmel viszi hírét a kezdeményezésnek, és segítségével bővülhet a felhasználok köre;
a csatlakozás teljesen ingyenes, a Békés Városi Kulturális Központ vállalta fel a kártyával és a hozzá kapcsolódó kiadványokkal járó költségeket. Ezzel kapcsolatban a csatlakozó szolgáltatót semmiféle anyagi kiadás nem terheli – csupán a vállalt kedvezményt kell biztosítania az igénybe vevőknek;
így a csatlakozás kockázattal sem jár
 
 
Mivel a kártya bevezetése az adott településen nagyobb fizetőképes keresletet generál, ezért már több városban is bevezették, így például Kecskeméten, Cegléden, Szegeden.
 
A Madzagfalvi Napokon, szeptember 3-án és 4-én a Békés Kártyáról további tájékoztatást kérhet a Békés Városi Kulturális Központ információs sátrában és elfogadóhelyként is itt csatlakozhat.

Mit mondanak azok, akik már elfogadják a kártyát?
 
Juhos Balázsné, a Széchenyi tér 1. szám alatt lévő Fakuckó Játékbolt üzletvezetője. 
 
„Elfogadóhelyként azért csatlakoztam a Békés Kártya-rendszerhez, hogy minél többen vásároljanak nálam. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, és az lenne a szerencsés, ha minél többen használnák a kártyát.”

  
 

Győrfiné Köhler Anikó, Vénusz Szépségszalon, Ady Endre utca 14. c. fsz. 2.
 
„A kártya által nyújtott kedvezménnyel arra törekszünk, hogy vendégeink rendszeresen visszatérjenek, illetve már eredménynek könyvelhetjük el, hogy a gazdasági válság miatt néhány elmaradt vendégük az akció hatására újra igénybe veszi szolgáltatásunkat.” 

 

Sipaki Ildikó női- és férfifodrász, Szabó Dezső utca 53. szám 

 

„Úgy gondolom, a Békés Kártyára adott tíz százalékos kedvezmény vonzó lehet, és ezáltal bővül a vendégköröm.”