Navigáció

Ha a Madzagfalvi Napokon, szeptember 3-án és 4-én kilátogat a Rendezvény térre, 1000 forintért kényelmesen megvásárolhatja Békés Kártyáját a Békés Városi Kulturális Központ információs sátrában

A Békés Kártya egy kedvezmény kártya, amelyet Békés városában fogadják el a „BÉKÉS KÁRTYA ELFOGADÓHELY” matricával rendelkező üzletekben, szolgáltatóknál és vállalkozásoknál. A Békés Kártya bankkártya formájú lapocska, mely átruházható, nem névre szóló. A kártya nem fizetőeszköz.
A kártyán feltüntetésre került a város neve és címere, a kártya sorszáma. Minden évben új kártya kerül kibocsájtásra, érvényessége 1 év. A jelenleg kibocsájtásra került kártya és a kedvezmények érvényessége: 2012. január 31. Így megkönnyítheti a karácsonyi készülődést, bevásárlást.
A Békés Kártyához tartozik egy tájékoztató füzet, melyben azok a szerződött partnerek kerültek feltüntetésre, akik elfogadják a kártyát, és kedvezményt biztosítanak a felmutatójának. A szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértéke és formája változó lehet, ezeket a tájékoztató füzet részletesen tartalmazza.
A tájékoztató füzet éves rendszerességgel kerül megjelenésre, a kártyával együtt. Az elfogadóhelyek részletes listája megtalálható a Békés Kártyához adott tájékoztató füzetben, valamint a www.bekesikultura.hu honlapon.