Navigáció

Mi a legtöbb diák problémája? Hogyan lehet a legkevesebb időráfordítással a legtöbbet megtanulni úgy, hogy hosszú távon is emlékezzünk rá, s még szórakoztató is legyen? Többek között ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a gyermekagykontroll tanfolyamra jelentkezőknek. Gyermekagykontroll-tanfolyam Békésen szeptember 24-25-én a városi kulturális központban. 

A hatékonyabb tanulás technikái mellett a tanfolyam legfontosabb célja, hogy megtanuljanak a gyermekek relaxálni, hiszen ez a stressz egyetlen ellenszere. A stressz, amely minden iskolás gyermek életében jelen van, rontja az iskolai teljesítményt, ráadásul különböző betegségek kialakulását okozhatja. A tanfolyamon a diákok különböző önsegítő technikákat tanulnak meg, melyek segítenek problémáik megoldásában, egészségük megőrzésében.
 
Tizenkilenc éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a tanfolyam elvégzése után a gyermekek kiegyensúlyozottabbak lesznek, nagyobb önbizalommal rendelkeznek, javítanak iskolai osztályzataikon. Gondoltunk az idősebb diákokra, illetve tanulni vágyó felnőttekre is, számukra a Villámolvasás című kurzust javasoljuk, melyen az elmondottakon túl a kifejezetten nagy, több száz, vagy több ezer oldalas anyagok megtanulásának leghatékonyabb módjának elsajátítását tanítjuk meg.

 
További információk: www.tanulaskontroll.hu