Navigáció

Elérkezett a visszaszámlálás ideje. A Békés Városi Kulturális Központ történetében még nem volt olyan esemény, mint ami most lesz szombat este. A Kápolna Teremben Békés megye legjobb rock zenekarai, a nagyteremben Pálfi Zoli retro diszkóval vár minden zenebarátot. Az estre 500 forint lesz a belépő, amivel mind a két rendezvény látogatható. 

A születésnaposokról sem felejtkeztünk el. Ha 12-én tartod az év legszebb napját, nincs más dolgod, mint felmutatni a személyi igazolványod, és a Békés Városi Kulturális Központ munkatársai megajándékoznak Téged egy VIP belépővel, és ráadásként egy üveg minőségi pezsgő boldog tulajdona is lehetsz. 
 
Egész este mézes fogadós meggy és körte akció! 
 
Ha Te is úgy érzed, hogy eleged van a négy falból, és unod a sok hulladékgyűjtő műsort a tévében, akkor itt a helyed közöttünk. Induljon a banzáj, essen szét a ház!
 
A kulturális központ ingyen jegyekért a Facebook közösségi portálon indított játékot. Azok között sorsoltunk ki 2-2 szerencsés nyertest, akik lájkolták, hogy ott lesznek a rendezvényeken. Íme a névsor: Virág Bence (Békés) Újvári Flóra, Bereczki Károly (Sarkad) és Lévainé Csikós Julianna (Békés) 
 
A BékésMátrix játékát az ajándék jegyekért Hegedűs Zsanett (Murony) Eiler Gabriella, Molnár Rudolf, Kovács Dániel – békési lakosok nyerték.
 
A nyerteseknek gratulálunk. A belépőket a rendezvény napján tudjátok átvenni a pénztárnál!
 
Az estről bővebb információ a bekesikultura.hu oldalon olvasható olvasható.
 
 
Üdvözlettel: Csökmei Gábor /szervező/
Békés Városi Kulturális Központ