Navigáció

altMit jelent az újrapapír? Miért fontos a komposztálás? Létezik-e környezetbarát takarítás? Mit jelent a tudatos vásárlás? Csökkenthető-e a háztartási hulladék?

Ezekre az aktuális kérdésekre keres választ a kiállítás, amely 2011. májusában indult útnak és 2012. tavaszáig a Körösök-völgye 12 településére látogat el.

A kiállítás Békésre is elérkezik érkezik!

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ
Békés, Jantyik M. u. 23-25.

Időpont: 2012. február 01-15.
Ingyenesen látogatható: munkanapokon 8,00-16,00 óra között

A kiállítás várja azokat a családokat, iskolás és óvodás csoportokat, akiket érdekel a háztartások „Zöld fordulatának” elindítása. Aki ellátogat, praktikus ötleteket gyűjthet a tudatos vásárlással, a környezetbarát háztartással, a hulladékcsökkentéssel, a komposztálással és az egészséges életmóddal kapcsolatban.
Napjaink sürgető egészség- és környezetvédelmi problémáira adhatunk választ közösen, ha lépésenként változásokat vezetünk be a háztartásunkba és a ház körül. Ez a kiállítás segít az elindulásban, ötleteket és tanácsokat ad a mindennapok „zöldítéséhez”.

Érdeklődni, valamint csoportos látogatást bejelenteni személyesen a kulturális központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.), vagy a 66/411-142-es telefonszámon lehet.

A program a KEOP-2009-6.1.0/B Zöldülj! Fordulj! komplex szemléletformáló programsorozat megvalósítása a Körösök Völgyében című pályázat keretében valósul meg.