Navigáció

A tavalyi együttműködés sikerében bízva ebben az évben is egy nagy, közös standon állít ki a budapesti Hungexpo terültén Békés városa 2012. március 1-4. között. Társkiállítóink között szerepelnek – néhányan több pulttal is – Gyomaendrőd, Szarvas, Körös-Sárrét, Mezőkovácsháza, a Liget Fürdő, Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület, Körös-Maros Nemzeti Park, Körös-völgyi Oázis Egészségturisztikai Egyesület is,  és lesz egy asztal, ahol „Békés megye ízei”-t vonultatják fel.  

A standon díszletként szerepelni fog egy hajórészlet, a Monte Cristo grófja című darabból. (Mivel a Szarvasi Vízi Színház idei programjának egyik fő attrakciója ez a darab lesz.) Itt minden nap egy részlet hallható, látható majd a musicalből.

Az első, szakmai napon (2012.03.01.) Békés meghívására 11:00 órától kiemelt vendégként szerepel Wichmann Tamás olimpia bajnok kenus. Aznap délután sajtótájékoztatóra kerül majd sor, 12.30 órától  elsőként Izsó Gábor urat, Békés város polgármesterét hallhatják. Sztárvendégként elfogadta továbbá meghívásunkat Nagy Feró énekes is, akivel 2012. március 4-én (vasárnap) déltől találkozhatnak az érdeklődők.

Közvetlen környezetünkben kiállítóként szerepel még Békéscsaba, Orosháza, Bugac, Gyula, Baja, Szentes és Budapest is egy-egy külön álló standon.

Keressenek fel bennünket az A pavilon 313A jelű standjánál, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!