Navigáció


Érdekli a számítógép, de nem mer egyedül kísérletezni? Szívesen fejlesztené már meglévő számítógépes tudását? Figyelmébe ajánljuk a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ induló tanfolyamait.

Képzéseink:
•    Számítógép alapjai képzés (40 órás)

A képzést Önnek ajánljuk, ha érdekli a számítógép, de nem mer egyedül kísérletezni, ha tudását nem tanfolyamon szerezte, és szeretné bővíteni, összerendezni ismereteit. A képzés elvégzése után ismeretei által nyugodt szívvel kapcsolhatja be a számítógépet anélkül, hogy kárt tenne benne, valamint munkaerő-piaci esélyei is növekedni fognak.
A tanfolyamon elsajátíthatóak: alapfokú számítástechnikai ismeretek kezdőknek.
Tanfolyam ára: 24.000,-Ft/fő, mely tartalmaz 40 órás ingyenes internethasználatot is a Kulturális Központban a tanfolyam idején kívül.

•    ECDL Start képzés (60 órás)
Ezt a képzést azoknak ajánljuk akik már előzetesen részt vettek valamilyen felhasználói szintű tanfolyamon, de  úgy gondolják lenne még mit fejleszteni tudásukon. Szakképzett oktatóink segíthetnek abban, hogy bonyolultabb feladatokat egy-két egérkattintással meg tudjon oldani, mellyel időt és idegeskedést takaríthat meg. A tanfolyam elvégzésével a munkahely-megtartó képessége nőhet.
A tanfolyamon elsajátítható ismeretek:

 Az ECDL négy modulja
    Operációs rendszerek megismerése,
    Szöveg szerkesztése,
    Információ és kommunikáció,
    Prezentáció készítése
A tanfolyam ára: 36.000,-Ft/fő, mely tartalmaz 60 órás ingyenes internethasználatot is a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban a tanfolyam idején kívül.

•    Kommunikáció az Interneten képzés (12 órás)
Pénzt és időt szeretne megtakarítani? Nem akar órákat sorban állni a     banki ügyeinek intézésével, esetleg a postán? Rokonai távol élnek Öntől és spórolni szeretne a telefonszámláján? Akkor ezt a tanfolyamot Önnek ajánljuk.

A tanfolyamon elsajátítható ismeretek:
– E-mail (internet alapú elektronikus levélküldés),
– Chat (interneten keresztüli online társalgás),
– Skype (internetes telefonálási lehetőség),
– MSN (valós idejű üzenetküldő szolgáltatás),
– Internet banking (online banki ügyintézés).
A tanfolyamon szerzett ismeretek birtokában, a megtanult online alkalmazások használatával már egy-két havi telefonszámlát is megtakaríthat.
Tanfolyam ára: 7.200,-Ft/fő, mely tartalmaz 15 órás korlátlan internethasználatot is a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban a tanfolyam idején kívül.

Jelentkezési határidő: 2012. március 30.

Bővebb információ és jelentkezés: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ felnőttképzési irodájában (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25), vagy a 66/411-142-es telefonszámon lehet.

Részletfizetési lehetőséget is biztosítani tudunk!

A tanfolyamok résztvevőinek Békés Kártyát adunk ajándékba, mellyel tavalyi felméréseink szerint átlagosan évi 10.000 – 12.000,-Ft-ot is meg lehet takarítani.

Várunk minden kedves érdeklődőt és tanulni vágyót!