Navigáció

gyongyhaz1A Gyöngy-ház Üzlet utcai része mindig látványos, kipakolt árukkal hívja fel magára a figyelmet, csalogatja be a vásárolókat. A békési Piactéren lévő, családi tulajdonú üzlet most már Békés Kártya elfogadásával is a vevők kedvében kíván járni. A kártya felmutatói – a harcos ruha kivételével – valamennyi áruból tíz százalékos kedvezményt kapnak. Akinek még nincs Békés Kártyája, az itt meg is vásárolhatja.

Tóth Imre és felesége: Jantyik Gyöngyi 1989 óta vállalkozók, a Gyöngy-ház Üzletet 1997-ben nyitották meg. Kezdetben főleg órákat forgalmaztak, de a mobiltelefon elterjedésével ezeket egyre kevesebben keresték, így az üzlet jellegét a vásárlók megváltozott igényeihez igazították. Jelenleg főleg bőrárukat: öveket, csatokat, harcos ruhákat és gyerekjátékokat kínálnak. A legtöbb békési rendezvényre szezonális gyermekjátékokkal készülnek. Büszkék arra, hogy 2009-ben elnyerték a „Madzagfalva kereskedője” címet.

“Munkánkban a legszebbnek a gyerekmosolyt tartjuk, amikor a kicsik szüleiktől, nagyszüleiktől megkapják a rég várt játékot.” – fogalmazott Tóth Imre.