Navigáció

P1200670Zajos sikert aratott a 2012. március 17-i Békési Rockzenekarok Találkozójának tavaszi állomása Békésen, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban. Igazi forradalmi hangulattal búcsúztattuk a telet és léptünk át a tavaszba.

Mind az öt fellépő zenekar kitett magáért. A bulizni vágyó fiatalabb és idősebb korosztály sem unatkozott. A békéscsabai Dark Revenge zenekar energikus thrash core zenéjével indult az este, majd a körösladányi Dreadful Peace és a szintén békéscsabai Felidae borzolta a kedélyeket. A folytatásban sem maradtunk zúzás nélkül. A Scarecrow legénysége igencsak megmozgatta a népet, és a bemutatkozó koncertjét a találkozón tartó Nu! csapatot is lelkesen fogadta a közel 170 főt számláló közönség.

Ez úton köszönöm meg minden fellépőnek, segítőnek, technikai személyzetnek, hogy munkájával lehetővé tette az est létrejöttét és nem utolsó sorban a közönségnek, mivel ezek a koncertek nélkülük nem jöhetnének létre. Találkozzunk 2012. augusztus 10-12-én a II. Békés-dánfoki Zenei Fesztiválon is!

Üdvözlettel: Csökmei Gábor /szervező/