Navigáció


csapopekseg1Évközben is folyamatosan bővül a Békés Kártya elfogadóhelyek száma. Legutóbb a Csapó Pékség csatlakozott a rendszerhez mind a négy békési üzletével. A kártya felmutatójának – készpénzes fizetés esetén – minden áruból 5 százalékos kedvezményt nyújtanak. A pékség négy boltjával már 43-ra növekedett a Békés Kártya elfogadóhelyek száma.

A Csapó Pékség 1991. november 1-vel 4 fővel és egy kicsi üzlettel indult útjára, mára hat bolttal és harminc alkalmazottal a Békés város és vonzáskörzete legnagyobb kenyér és pékáru vállalkozásává nőtte ki magát.

Csapó Imre és két fia által alapított vállalkozás a nehéz gazdasági körülmények között is szeretné bizonyítani, hogy a kis boltoknak is van jövője, ha az ott árusított magyar termékeknek jó a minősége és megfelelő a kiszolgálás. A tulajdonosok mindig is a hagyományos és házias ízek megőrzésére törekedtek a híres Csapó-féle kenyér és péksütemények, köztük az országos hírű rétesek sütésénél.

Pogácsa, lekváros papucs, kalácsok, rétesek és sajtos kocka – legnépszerűbb termékeik a családi ünnepekre kiemelt mennyiségben fogynak! Legújabb termékük, a kuglóf is hamar népszerű lett. Ma már félszáznál termékből választhatnak vásárlóik.

A Csapó Imre által kikísérletezett leveles tésztából készül rétesekért az egész országból, Debrecenből és a Dunántúlról is rendszeresen jönnek vásárlók, akik között a viszonteladók és az egyéni vásárlók is kedvezményeket kapnak. A tulajdonosok szerint a szakma szeretetének és újító, kísérletező szellemüknek köszönhetik sikerüket.