Navigáció

nagybogo-cselloA Fuvolakurzus mellett nagy hagyománnyal rendelkezik a Nemzetközi Vonószenekari Tábor és Kurzus is, mely elmaradhatatlan eseménye a zenei napoknak. Ebben az évben is egy hetet tölthetnek együtt a vonós hangszerek szerelmesei, akiket munkájuk során neves szakemberek segítenek majd. A tábor időpontja: 2012. június 17 – 23. A vonószenekari játék mellett változatlanul lehetőség van egyéni hangszeres órákra és kamarazenei csoportokban való közös muzsikálásra.

A hegedű kurzust Dr. S. Dobos Márta hegedűművész DLA, Szegedi Tudomány Egyetem Zeneművészeti Karának Főiskolai docense vezeti, a csellót Pólus László, a Magyar Állami Operaház szólócsellistája (Budapest), a kamarazenei csoportokkal Előd Bernadett hegedű tanár (Svájc) foglalkozik. A tábor zenekarát Werner Gábor, a Budafoki Szimfonikus Zenekar karmestere vezényli. A szólamok betanításában Előd Bernadett, Nagyné Bodon Ilona, Bánfi Judit és Sándor Ottó tanárok segítenek. A tábor vezetője: Sándor Ottó csellótanár. 

A szálláshelyeket 17 – én vasárnap, 15 órától lehet elfoglalni, az oktatás 18 – án 8 órakor kezdődik, melynek helyszíne: Alapfokú Művészeti Iskola (5630 Békés Petőfi u.1.) Szálláshely: Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium (5630 Békés Petőfi u. 7-9.)

Jelentkezési lap visszaküldésének határideje (melyet oldalunkon a bekesikultura.hu -n találhat meg az online jelentkezési lapok között): 2012. május 20.

Bővebb információ:

T/F: (+36) 66/411-142

E-mail: bekesikultura@bekesikultura.hu